۳۰ تريليون تومان تسهيلات توليد در سال ۹۶

شريعتمداري از تخصیص ۱۰ هزار میلیارد تومان تسهیلات از منابع بانکی برای نوسازی صنایع کشور و ٢٠ هزار میلیارد تومان تسهیلات از منابع بانکی در قالب طرح رونق تولید در سال ۹۶ خبر داد

وزیر صنعت، معدن و تجارت از تخصیص ۱۰ هزار میلیارد تومان تسهیلات از منابع بانکی برای نوسازی صنایع کشور و ٢٠ هزار میلیارد تومان تسهیلات از منابع بانکی در قالب طرح رونق تولید در سال ۹۶ خبر داد. به گزارش اگزيم نيوز، محمد شریعتمداری روز شنبه در جلسه شورای اداری آذربایجان شرقی با بیان اینکه این استان از جمله استان های پیشگام در عرصه صنعت و معدن کشور است، افزود: آذربایجانی ها در عرصه تولید، صنعت و تجارت همیشه سابقه طولانی دارند.
وی ادامه داد: در حال حاضر بیش از سه هزار و 736 واحد تولیدی و صنعتی با اشتغال بیش از 100 هزار نفر در آذربایجان شرقی فعال است و دو هزار و 373 طرح و پروژه صنعت و معدنی نیز درحال تاسیس است که 421 واحد آن بیش از 70 درصد پیشرفت فیزیکی داشته است.
شریعتمداری افزود: 224 هزار واحد صنفی کوچک و بزرگ دارای کسب پروانه در آذربایجان شرقی فعال است.
وزیر صنعت، معدن و تجارت اظهار کرد: قرار بود تبریز قطب صنعتی خودرو کشور شود و اقداماتی نیز انجام شده و با توجه به تدوین توسعه صنعتی این امر جزو اولویت هاست.
وی ادامه داد: شهرک صنعتی بعثت در تبریز بزرگترین شهرک صنعتی کشور است و باید از این ظرفیت به بهترین نحو ممکن بهره مند شد.
وی اضافه کرد: در زمینه مس نیز پروژه های کوچک در حال پیگیری و اجراست و برای طلا هم سه پروژه در حال اجرا و پیگیری است که امیدواریم به نتیجه برسد.
شریعتمداری گفت: یکی از برنامه های دولت توجه ویژه به بخش معدن است تا هم اکتشافات افزایش یابد و هم نحوه برداشت و استفاده از معادن موجود را پیش بگیریم.
وی همچنین تاکید کرد: اصلاح قانون مالیات بر ارزش افزوده یکی از ضروریات است و تمام تلاش خود را برای اصلاح این قانون به کار می گیریم.

تحریم ها علت تاخیر اجرای پروژه نفلین سینت سراب 

وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: تحریم های ظالمانه علیه جمهوری اسلامی ایران، دلیل اصلی تاخیر در اجرای پروژه نفلین سینیت شهرستان سراب است. 
محمد شریعتمداری عصر شنبه در بازدید از کارخانه نفلین سینت سراب با بیان اینکه مقدمات اجرای این طرح در دولت هشتم آغاز شده است، اظهار کرد: اعمال فشارهای ظالمانه تحریم علیه ملت ایران در دولت نهم و دهم و دو سال اول دولت یازدهم اصلی ترین علت تاخیر در اجرای عملیات احداث این کارخانه است. 
وی افزود: در طی این مدت اجرای زیرساخت های این طرح به اتمام رسیده و مطالعات خوبی توسط شرکت آلمانی در مورد طراحی پایه و دانش فنی طرح فوق انجام شده است. 
شریعتمداری ادامه داد: تکنولوژی و تجربه این طرح در دنیای امروز با توجه به محدودیت تولید آلومینیم از طریق نفلین سینت تنها در کشور روسیه است. 
وی با بیان اینکه در این زمینه مذاکرات خوبی با شرکت آلکاروس انجام گرفته است، اظهار کرد: با سفر مسئولان شرکت روسی به ایران، در اولین فرصت ممکن و همکاری مشترک در ظرف حداقل مدت سه ماه سرنوشت پروژه، میزان حجم تولید و سرمایه گذاری آن تعیین تکلیف خواهد شد. 
شریعتمداری افزود: پس از بررسی های کارشناسی و مطالعات دقیق، وعده اجرایی این طرح را به مردم شهرستان سراب خواهیم داد. 
 رئیس هیئت عامل سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران نیز در این بازدید با بیان اینکه ساختار زمین شناسی ایران به گونه‌ ای است که ذخایر چندانی از ماده معدنی بوکسیت که متداول ترین ماده تولید آلومیناست، در اختیار ندارد، افزود: استفاده از فنآوری نوین برای استحصال آلومینا از نفلین سینیت شرایط مناسبی را برای تولید آلومینا قرار داده است. 
مهدی کرباسیان یادآور شد: پروژه نفلین سینت سراب هیچ گونه آلودگی زیست محیطی ندارد و تنها پسماند این پودر، گل بلیت است که از آن به عنوان ماده اولیه سیمان استفاده خواهد شد. 
نماینده مردم سراب در مجلس شورای اسلامی نیز با بیان اینکه 20 سال از زمان کلنگ زنی احداث این کارخانه می گذرد، گفت: تنها راه برون رفت از وضعیت نابسمان اشتغال در منطقه تحقق و توسعه صنعت آلومینیم در این شهرستان است. 
یوسف داودی افزود: تسریع در احداث و به سرانجام رساندن این طرح عظیم ملی که از آن به عنوان نفت آذربایجان یاد می شود، خواسته همگانی و مطالبه به حق مردم و مسوولان سراب است. 

کد خبر 22153

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 9 + 1 =